ЗА НАС

Вече тридесет години, почистваща фирма „МАК“ предлага своите услуги в областта на професионалното почистване. Стартира своята дейност през 1992г., започвайки с малък екип и скромно количество професионална почистваща техника.

Към днешна дата, компанията разполага с добре оборудван машинен парк и голям екип от професионалисти, за чието обучение и усъвършенстване полага ежедневни грижи.

Натрупаният през годините опит, ни помага да предоставяме услуги с високо качество, покривайки и най-големите изисквания на нашите клиенти. Екипът на фирма „МАК“ подхожда с еднакво внимание и индивидуален подход към всяка поръчка, независимо от обема и видът ѝ, дали е от частно лице или корпоративен възложител.

Фирма „МАК“ извършва цялостно почистване след строително-ремонтни дейности, комплексно основно и/или ежедневно почистване, измиване на прозорци, дограми и фасади, пране на мека мебел и текстилни подови настилки и др.

Компанията има внедрени системи за управление на качеството и безопасност на труда и околната среда и е сертифицирана по стандарти ISO 9001:2015 и OHSAS 18001:2007.

Приоритет за нас, екипът на почистваща фирма „МАК“ са бързата, качествена работа и доволните клиенти. Ние създаваме нови стандарти.

„ВСИЧКИ ЧИСТЯТ – НИЕ ПОЧИСТВАМЕ“

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА

30 години опит в почистванто

Мобилни групи и екипи

Специализирана техника и оборудване

Възможност за реакция 24ч. в денонощието при непредвидени ситуации

Покритие на корпоративни обекти в цялата страна

Сертификати

Галерия