Измиване на стъкла и дограма

Измиване на стъкла и дограма. Почистване и измиване на фасади със специализирана техника.

Почистването и измиване на стъкла и дограма е тази част от хигиенизирането, която придава завършен вид, свежест и блясък на помещението, като същевременно попада в категорията на най-досадните задължения, които освен, че изискват умения се нуждаят и от време, с каквито не винаги разполагате. Нещо повече – прозорците трябва редовно да се освежават, за да се избегне натрупването на варовик, поради прекият им контакт с дъждовна вода, сняг или слънце.

Много често, след приключване на строително-ремонтните дейности или подмяната на дограма, почистването изглежда като невъзможна мисия за обикновеният човек, особено ако всички тези проблеми са комбинирани със затруднен достъп или голяма височина.

Поради всички тези причини, най-доброто решение е да използвате професионални услуги.
Екипът ни разполага с необходимото оборудване за ръчна и машнна обработка, запознат е в детайли с всички тънкости, свързани с професионалното почистване на стъкла и дограма и ще Ви помогне да спестите време и нерви, а крайният резултат ще Ви очарова.

За корпоративни клиенти: Ценовото предложение се формира след направен оглед, въз основа на степен на замърсеност, а когато става въпрос за сваляне на лепенки – в зависимост от времето им на излагане на атмосферни влияния, ниво на трудност и височина, обема на поръчката и времето ѝ за изпълнение.

За частни клиенти:

Обикновено, освежаващо почистване – от 1.20 лв. до 2.40 лв. за кв.м – едностранно

Почистване след ремонтни дейности или сваляне на лепенки – цената се формира след оглед, въз основа на степента на замърсеност, условия на труд, достъпност, обем и време за изпълнение на поръчката.

Такси за извършен оглед

Ямбол – 5.00 лв.
Сливен – 10.00 лв.
Югоизточна България – 1.00лв./км

София-град – 10.00 лв.
София – област – 1.00лв./км

  • При големи, комплексни поръчки се прави отстъпка от цените, но не повече от 30% от реалната цена.
  • При силна замърсяване – завишаване на цената до 80%
  • При експресно изпълнение – завишаване на цената до 50%
  • Ако няма свободни паркоместа, клиентът поема таксата за синя или зелена зони, докато трае времето за извършване на услугата.

Посочените цени са без включен ДДС.

ПОИСКАЙТЕ ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА

Контакти