Обезпрашаване и прахосмучене

Дейности като обезпрашаване и прахосмучене изглеждат съвсем обикновени на пръв поглед, но са особено належащи за подготовка на помещението при довършителни дейности, като боядисване или полагане на подова настилка. Необходими са за почистване, освежаване и привеждане в подходящ вид на жилища, обществени помещения и зали, хотели и заведения, места с голям човекопоток, винаги преди или след организирани събития.

Не всеки разполага с необходимата професионална техника или ресурс, било то време или квалифициран персонал, когато говорим за обществени сгради. Точно затова, използването на професионални услуги за извършване на тези дейности, е необходимост, а не лукс.

Служителите на почистваща фирма „МАК“ ще извършат това почистване, отстранявайки всякакви следи от прах, миризми, замърсявания, отлагания и дребни строителни остатъци от предишна дейност, с внимание и грижа към всеки детайл.

За корпоративни клиенти: Ценовото предложение се формира след направен оглед, въз основа на степен на замърсеност, обема на поръчката и времето за изпълнението ѝ.

За частни клиенти: Цената се определя след оглед, и варира от 0.60 лв. до 1.20 лв./ кв.м

Такси за извършен оглед

Ямбол – 5.00 лв.
Сливен – 10.00 лв.
Югоизточна България – 1.00лв./км

София-град – 10.00 лв.
София – област – 1.00лв./км

  • При големи, комплексни поръчки се прави отстъпка от цените, но не повече от 30% от реалната цена.
  • При силна замърсяване – завишаване на цената до 80%
  • При експресно изпълнение – завишаване на цената до 50%
  • Ако няма свободни паркоместа, клиентът поема таксата за синя или зелена зони, докато трае времето за извършване на услугата.

Посочените цени са без включен ДДС.

ПОИСКАЙТЕ ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА

Контакти