Машинно измиване на твърди подови настилки

Почистването и измиването на различните видове подови настилки не е лесна работа, особено след строително – ремонтни дейности, при закупуване или наемане на помещения, които отдавна не са ползвани. Машинното измиване е винаги по-добро от ръчното, тъй като не замазва мръсотията, а почиства в дълбочина и премахва наслояванията, които правят настилките да изглеждат стари и захабени.

Дори и да полагаме грижи, ежедневното използване на мопове или бърсалки, спомага за отлагане на мръсотия по фугите, ъглите или трудно достъпните места, която се наслагва с времето и за чието отстраняване е най-добре да се използват професионални услуги по почистване.

Машинното почистване и измиване на твърди подови настилки се извършва с различни подопочистващи автомати, екстрактори и роторни машини с абразивни дискове или четки, според вида и замърсяването на настилката. Препаратите, които се използват са екологично тествани, различни по вид, концентрация и дезинфекциращи свойства, съобразени с спецификата на подовата настилка и нейната експлоатация.

Нашите машинни оператори са професионалисти, с дългогодишен опит и задълбочени познания относно характеристиките на подовите покрития, които способстват за прилагане на най-добрите методи за почистване, избягвайки нараняване или увреждане на настилката.

За корпоративни клиенти: Ценовото предложение се формира след направен оглед, въз основа на степен на замърсеност, обема на поръчката и времето за изпълнението ѝ.

За частни клиенти: Машинно измиване – 1.80 лв./ кв.м. Машинно измиване, с помощта на ръчен труд – 2.40 лв./кв.м.

Такси за извършен оглед

Ямбол – 5.00 лв.
Сливен – 10.00 лв.
Югоизточна България – 1.00лв./км

София-град – 10.00 лв.
София – област – 1.00лв./км

  • При големи, комплексни поръчки се прави отстъпка от цените, но не повече от 30% от реалната цена.
  • При силна замърсяване – завишаване на цената до 80%
  • При експресно изпълнение – завишаване на цената до 50%
  • Ако няма свободни паркоместа, клиентът поема таксата за синя или зелена зони, докато трае времето за извършване на услугата.

Посочените цени са без включен ДДС.

ПОИСКАЙТЕ ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА

Контакти